MassagesMassages zijn van alle tijden en misschien wel de oudste vorm van genezen.
Aanraken en (aan)geraakt worden is een levensbehoefte en heeft een positieve invloed op alle lichaamfuncties, of het nou om fysiek of emotioneel ongemak gaat.
De massages die ik aanbied zijn holistisch, dat wil zeggen dat ze werken op zowel fysiek, als mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Ook neemt door massage (aanraking en warmte) het hormoon oxitocine toe. Oxitocine stimuleert een vredig en rustig gevoel.

Bij de massages maak ik gebruik van 100% natuurzuivere massageolie. Zeker dierproefvrij, zonder syntetische toevoegingen en samengesteld uit biologische teelt.

Sinds kort maak ik (met veel enthausiasme) gebruik van de Elementenolie uit de nieuwe lijn van AROMEDICA. Ons lichaam is opgebouwd uit de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether. Deze elementen zijn weer gerelateerd aan de chakra's. AROMEDICA heeft voor ieder element een aparte olie ontwikkeld, waardoor heel gericht gekeken kan worden welk element extra aandacht nodig heeft, zodat vervolgens, door gebruik te maken van de bijbehorende olie, de verbinding met het "verzwakte" element  hersteld kan worden en in balans gebracht met de andere elementen.
Daarnaast is het ook een heerlijke, weldadige olie om "gewoon" mee te masseren en gemasseerd te worden.
 
Voor meer informatie over de Elemtenolie kunt u contact opnemen met: vanderpluym@aromedica.nl  Telefoon: 0495-497486 of 06-51527065